Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Bollnäs Alpina Klubb driver Bollebacken för alla som är intresserade av alpin skidåkning. Vi är väldigt tacksamma om ni tycker till om anläggningen.

-Vad som är bra

-Vad som är dåligt

-Förslag på förbättringar

-Eller kanske bara vill skicka en hälsning

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 januari 2010 00:16 av Lars Lundqvist

Skiduthyrning

Hej. Vet någon vad det kostar att hyra skidor? En dag, alternativt en kväll bara. en person, skidor, pjäxor, stavar =)

mvh Lars

2 januari 2010 19:44 av Förälder

Funpark?

Kommer ni att göra ordning hopp mm i fun parken i år? När beräknas dessa bli klar. Det är många av dagens åkare som saknar dessa. Bla. min son. Tror att han och många fler kommer att tröttna på Bollebacken, om ni inte satsar på detta.

2 januari 2010 19:32 av Magnus

Snö Ewa

Har varit med och snöat ideellt hela tiden och vi har lagt hela barnbacken först, sedan hela stora backen + bananbacken och sedan funparken samt familjebacken. Obs! tänk på att detta drivs av en liten ideell förening, med pistmaskiner som har många år på nacken. Systemet är gjort så att det inte fungerar att snöa alla backar samtidigt, och när man ändå snöar liftspåret, liften behövs ju trots allt för att komma upp i backen då passar man på att snöa stora backen samtidigt. Välkommen till Bolle

2 januari 2010 16:32 av Bollnäs alpina

Re:Snowpark

Tyvärr så havererade vår pistmaskin igen ( rambrott) vilket då har försenat prepareringen av våra backar. Pistmaskinen är nu åter i drift vilket gör att vi räknar med att kunna öppna restrerande nedfarter de närmsta dagarna.
Bollebackens hemsida uppdateras dagligen, håll koll på den så ser du när parken öppnas.

2 januari 2010 13:35 av Stefan

Snowparken

När hade ni tänkt öppna snowparken?
jag och mina vänner åker nu istället till Edsbyn och Järvsö istället och det förlorar ni mycket på..

29 december 2009 18:44 av Bollnäs alpina

Re snö

Hej Ewa.
Snökanonerna går nu för fullt i funparken. Tyvärr har vi inte kapacitet att snölägga hela anläggningen samtidigt. Vi prioriterar då barnbacken, bananbacken (långsvängen) samt stora backen med tillhörande liftspår. Jag lovar att alla jobbar för fullt med att tillverka snö och att vi räknar med att kunna öppna hela anläggningen inom några dagar.
Mvh Ulf Asplin/Bollnäs alpina.

28 december 2009 21:43 av ewa

snö

varför kör ni inte snökanonerna i hoppen så att den backen öppnar nångång???? vill ni ha folk till backen så är de väl de ni ska satsa på, de flesta ungdomarna dra till edsbyn å åker å de är väl inte de ni vill?mvh morsan som börjat åka igen ef 19 år. hoppas på att ni får ordning på snön. snöa en backe i taget å inte lite här å där =)

28 december 2009 19:44 av Andreas

Re: Barnbacken

De backar som är öppna är den långa, kallad bananbacken, barnbacken samt stora branten. Öppna liftar är knappliftarna i barnbacken och den i stora backen. Aktuella priser ser du genom att klicka på skidpass i vänstermenyn.
Alla är välkomna!!

28 december 2009 17:10 av Carina

Barnbacken

Hej! det står ju att tre nedfarter är öppna just nu, inkluderar det barnbacken? Om man bara vill åka fm i barnbacken är det ändå samma pris?
Mvh Carina

26 december 2009 10:59 av Bollnäs alpina

Svar under 8 år

Alla barn under 8 år med hjälm åker fritt i samtliga backar på Bolleberget.
Välkomna!

 

 Här är våra sponsorer/partners


 BollegardenBollnäs kommun - bidragsgivare


Postadress:
Bollnäs AK - Skidor
Box 1118
82113 Bollnäs

Besöksadress:
Bollebacken, Bollevägen 177
82194 Bollnäs

Kontakt:
Tel: +46706944156, +46706405854
E-post: This is a mailto link

Se all info